Blogi Hankeosaaminen Konsultointi

Business Finland liiketoiminnan häiriöt esiselvitys/kehityshankkeen raportointi

Myönnetyt esiselvitys-ja kehityshankkeet on raportoitava, jotta rahoja ei peritä takaisin.

Business Finland liiketoiminnan häiriöt esiselvitys- ja kehityshankkeen raportointiohje

Onnea. Olet saanut esiselvitys- tai kehittämisrahaa Business Finlandin koronan aiheuttamien liiketoiminnan häiriöön. Myönnetyt esiselvitys-ja kehityshankkeet on raportoitava, jotta rahoja ei peritä takaisin. On tärkeää että kirjanpitoon on ilmoitettu projektista, jotta raportoinnin tueksi saadaan kirjanpitäjän vakuus. Jos et ole sitä heti myönteisen päätöksen jälkeen tiedottanut kirjanpitäjää, tee se heti. Käytetyille rahoille saadaan seuranta ja budjetti pysyy hallinnassa. Jos budjettiin tulee muutoksia, kysy asiasta Business Finlandin yhteyshenkilöltä. Merkittävistä muutoksista pitää tehdä asiointipalvelusta muutospyyntö.

Pääset täältä tutustumaan ja täyttämään lomakkeen, jotta raportointi olisi helpompaa. Raportti pitää olla Business Finlandilla tehtynä 4kk hankkeen päättymisen jälkeen.

0 comments on “Business Finland liiketoiminnan häiriöt esiselvitys/kehityshankkeen raportointi

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: