Referenssit

Liiketoiminnan kehittäminen ja markkinointisuunnitelma

Aurolahti Group halusi kehittää myyntiä, lisätä kilpailukykyä ja lisätä liiketoiminnan kasvua asiakkuuksien ja markkinointia kehittämällä. Toiveena oli hyödyntää digitalisaatiota ja luoda markkinoinnin strategiasuunnitelma. Konsultoinnissa etsittiin soveltuvat ja kustannustehokkaat markkinointikanavat ja luotiin suunnitelma konkreettisista toimenpiteistä digitaalisuus huomioiden. Projektissa hyödynnettiin Elyn kehittämisasiantuntijapalvelut tukea. 

Brändiuudistus

Oulun vanhin rakennusalan yritys kaipasi apua markkinointiin. Nortasticin avulla tuotiin esille yrityksen vahvuudet ja muutettiin brändiä tavoittamaan paremmin kohderyhmää. Yrityksestä nostettiin esille pitkä historia, luotettavuus sekä kuvamaailmassa tuotiin esille arjen helppous, tunteisiin vetoavuus ja huumori. Tarmo-Rakenteen uudistukseen kuului markkinointistrategia, graafinen ohjeistus, logo, kuvasuunnitelma, päivitettävä printtimainospohja ja verkkosivut.

Tarmo-Rakenne Oy on tehnyt Oulun seudulla asuntoja vuodesta 1975. Olemme pyrkineet tekemään kaiken itse myös markkinoinnissa. Nyt saimme ensimmäistä kertaa kokonaisvaltaista apua ulkopuolelta. Olemme todella tyytyväisiä miten Teija hoiti projektin. Saimme uuden ilmeen ja toimivan ajatusmaailman mainostamiseen. Teija ei tuputtanut meitä tekemään, hän ohjasi oikeille raiteille ammattitaitoisesti!

Heikki Suorsa / Ins. tsto Tarmo-Rakenne Oy

Kansainvälinen markkinointistrategia ja brändiuudistus

Kymsolilla oli ajankohtaista luoda yritykselle uusi kansainvälinen nimi sekä brändi. Nortastici hoiti projektin alusta saakka strategiatyöstä toteutukseen. Markkinoinnin strategiaa varten pidettiin työpajat ja myös Norjan yksikön näkymykset otetiin uudistuksessa huomioon. Nortasticin työhön kuului brändiuudistus, toteutuksen kumppaneiden valinta ja  kilpailutus, käsikirjoitukset, videotuotannon tuottaminen,  viestinnän ääni ja projektin hallinta niin Suomessa kuin Norjassa. 

”Teija was our project manager in Kymsol when we up date our brand and our company name as one.
Her work in the lead of this project was clear and practical. Things progressed in timetables, and we, the company’s people, got the focus on running our own business. Without Teija, this project would not have succeeded in such a high-quality outcome and timetable.
I warmly recommend Teija to anyone who needed the help of marketing and branding professionals.

There is still more to come what we are still working on with Teija.
So stay tuned and see what it is.”

Janne Koskelainen, Director Of Corporate Sales at Kymsol

Bonne Juomat Oy

Markkina-analyysi sekä markkinointimateriaalia vientiprojektiin.

Ajankohtaisia uutisia Bonnen viennistä pääset lukemaan tästä

Koillismaan Osuuskauppa

“Yrityksemme käyttää paljon rahaa markkinointiin. Suuri osa siitä on arkista ketjumarkkinointia. Meillä on kuitenkin myös paljon tarpeita, joissa täytyy pystyä erottautumaan ja tekemään asiat aivan uudella tavalla. Silloin käytämme Nortasticia!”

 

Henrik Karvonen, toimitusjohtaja, Koillismaan Osuuskauppa

Suomen Eristysyhdistys ry:n brändiuudistus

Suomen Eristysyhdistys halusi vahvistaa tunnettuuttaan ja nykyaikaistaa brändiä. Kokonaisuuteen kuuluu graafinen ohjeistus, verkkosivu-uudistus, videotuotannot, valokuvat ja sosiaalisen median strategia sekä vuosisuunnitelma päivityksineen Facebookiin. 

Elintarvikeviennin koulutusohjelman markkinoinnin ja brändäyksen koulutus

Nortasticin Teija veti neljän ammattikorkeakoulun yhteisen elintarvikeviennin koulutusohjelman markkinointi- ja brändyskoulutuskokonaisuuden. 

Koulutuksessa olivat mukana OAMK, Karelia-ammattikorkeakoulu, XAMK ja Haaga-Helia. Koulutusta järjestetiin Oulussa sekä Joensuussa. 

Påps&Skål paletat

Nortastic oli mukana tuotekehitysprojektissa, jossa luotiin uudenlaisia elintarvikkeita. Påps&Skål paletat ovat aidoista hedelmistä ja raaka-aineista tehtyjä mehujäitä. Skål-tuotteet ovat kuin pieniä drinkkejä (alkoholipitoisuus 5%). 

”Teijan kanssa on ollut erittäin helppo työskennellä. Hän vastaa aina nopeasti puhelimeen, viestiin tai meiliin. Se on helpottanut meitä kiireisessä aikataulussa.
 
Aloittelevana yrityksenä olemme saaneet häneltä paljon hyvää konsultaatiota mm. tuotekehityksessä, pakkauksissa, hinnoittelussa. Hänen kauttaan olemme myös saaneet tärkeitä yhteystietoja ja neuvoja keneen milloinkin ollaan yhteydessä.
 
Teija on aina valmis auttamaan ja jos hän ei jotain tiedä niin hän ottaa heti ohjat käsiin ja selvittää asian.
 
Voimme todella suositella Teijaa. Iso peukku! ”