Blogi Kansainvälinen markkinointi Markkinointi Markkinointistrategia Vienti

Kansainvälisen markkinoinnin koulutusta

Tervetuloa kansainvälisen markkinoinnin koulutukseen. Koulutuksessa on aiheina mm. kansainvälisen markkinoinnin lähtökohdat, kulttuurien huomioiminen, segmentointi markkinoinnin tukena, markkinointikanavat, tarinan merkitys ja kuvaviestintä.

Tervetuloa kansainvälisen markkinoinnin koulutukseen. Koulutuksessa aiheina mm. kansainvälisen markkinoinnin lähtökohdat, kulttuurien huomioiminen, segmentointi markkinoinnin tukena, markkinointikanavat, tarinan merkitys ja kuvaviestintä.

Koulutus on maksuton ja avoin Pohjois-Pohjanmaan oppilaitosten henkilökunnalle. Koulutukseen voivat osallistua myös Pohjois-Pohjanmaalla toimivien mikro- ja pienyritysten henkilöstö sekä muut koulutusviennistä kiinnostuneet.

Ilmoittautumiseen pääset tästä. 

Koulutukseen osallistuminen on vähämerkityksistä eli de minimis -tukea yrityksille (500 €/yritys). Yritysten osallistujille lähetetään ohjeet de minimis -selvityksestä ilmoittautumisen yhteydessä. Lue lisää de minimis -tuesta.

Koulutus järjestetään osana Koulutusviennin alueellisen osaamisen vahvistaminen -hanketta (KAHVI). Hanketta hallinnoi Oulun ammattikorkeakoulu ja se toteutetaan yhteistyössä Diakonia-ammattikorkeakoulun, Oulun yliopiston ja OSAOn kanssa. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

0 comments on “Kansainvälisen markkinoinnin koulutusta

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: