Kymppi Group konserni osti viime vuonna norjalaisen teollisuuden- ja offshore pintakäsittelytöihin erikoistuneen perheyrityksen Solid Vedlikehold AS:n koko osakekannan. Yritysosto synnytti tarpeen luoda yritykselle uuden yhtenäisen nimen ja kansainvälisen brändin, jotta yritys voi olla Skandinavian johtava ISS- toimija teollisessa eristämisessä, pintakäsittelyissä, teollisuuden kunnossapidossa sekä telinepalveluliiketoiminnoissa.

Nortastic oli mukana muutoksessa alusta saakka. Työ aloitettiin markkinointistrategiatyöllä. Brändiuudistus koski kansainvälisen yhtiön kaikkea markkinointia sisältäen niin sisäisen kuin ulkoisenkin viestinnän.  Markkinointistrategia jalkautetiin markkinointimateriaaliin, myynnin tukimateriaaleihin sekä myös autot, työmaalla käytettävät peitteet sekä henkilökunnan työvaatteet. Uudistuksessa huomioitiin henkilöstön sitouttaminen, tiedottaminen sekä vastuuttaminen. Yhteistyökumppanit kilpailutettiin. Kuvista vastasivat Vesa Ranta ja Mikko Törmänen. Videokuvauksista Kaira Films. Videotuotanto valmistuu helmikuussa. Projektissa mainostoimistona on toiminut Mint Company. Nortastic vastasi suunnitelmasta ja tyylistä asiakkaan kanssa tehdyn suunnitelman mukaisesti, kanssa sekä huolehti projektin valmistumisesta tavoiteaikataulussa niin Suomessa kun Norjassakin.

”Teija was our project manager in Kymsol when we up date our brand and our company name as one.
Her work in the lead of this project was clear and practical. Things progressed in timetables, and we, the company’s people, got the focus on running our own business. Without Teija, this project would not have succeeded in such a high-quality outcome and timetable.
I warmly recommend Teija to anyone who needed the help of marketing and branding professionals.

There is still more to come what we are still working on with Teija.
So stay tuned and see what it is.”

Janne Koskelainen, Director Of Corporate Sales at Kymsol

 

0 comments on “Kansainvälinen brändiuudistus case Kymsol

Vastaa

%d