Markkinoinnin toimenpiteet

Tarjoamme monipuolisesti markkinoinnin toimenpiteitä. Lue tästä lisää: 

Visuaalisuus

Luetusta tai kuullusta jää mieleen 10 %. Visuaalisen elementin lisäämisellä, muistetaan asiasta 65 %. Kuvat, joissa on toimintaa tai tunnetta vahvistavat tarinaa ja puhuttelevat tunteen tasolla kohderyhmää; hetkiä, joihin voi samaistua. 

Erottaudu eduksesi

Nortastic auttaa yritystäsi/organisaatiotasi erottautumaan edukseen. Kohderyhmälle sopiva brändi auttaa vakuuttamaan kohderyhmän, helpottaa myyntiä ja saa asiakkaasi kiinnostumaan. 

Tuotamme tarpeisiisi sopivan ja kohderyhmäsi huomioiden brändäyksen, logon, graafiset ohjeet, verkkosivut, valokuvat, kuvasuunnitelmat, videotuotannot, sosiaalisen median suunnitelmat, viestintäpalvelut, tiedotteet, journalistiset kirjoitukset sekä podcast-speaker ja voice over -palvelut. 

Tarmo-Rakenne Oy on tehnyt Oulun seudulla asuntoja vuodesta 1975. Olemme pyrkineet tekemään kaiken itse myös markkinoinnissa. Nyt saimme ensimmäistä kertaa kokonaisvaltaista apua ulkopuolelta. Olemme todella tyytyväisiä miten Teija hoiti projektin. Saimme uuden ilmeen ja toimivan ajatusmaailman mainostamiseen. Teija ei tuputtanut meitä tekemään, hän ohjasi oikeille raiteille ammattitaitoisesti!

Verkkosivut

Verkkosivujen merkitys on korostunut digitaalisuuden aikakaudella. Verkkosivut houkuttelevat parhaimmillaan sisällöllään, joka tuottaa asiakkaille lisäarvoa. Sivujen luomisessa ja päivittämisessä on huomioitava myös hakukoneoptimointi ja löydettävyys. Tämä on mukana aina Nortasticin kautta tehdyissä verkkosivu-uudistuksissa. 

Verkkosivut palvelevat monia

Verkkosivujen kohderyhmänä ovat asiakkaiden lisäksi muutkin sidosryhmät. 

•Päättäjät
•Työntekijät, työnantajamielikuva
•Asiakkaat
•Toimittajat, vaikuttajat
•Tiedonhankinta
•Käyttöohjeet
•Tuotetiedot
• Brändin rakennus
Teija was our project manager in Kymsol when we up date our brand and our company name as one. Her work in the lead of this project was clear and practical. Things progressed in timetables, and we, the company's people, got the focus on running our own business. Without Teija, this project would not have succeeded in such a high-quality outcome and timetable. I warmly recommend Teija to anyone who needed the help of marketing and branding professionals. There is still more to come what we are still working on with Teija. So stay tuned and see what it is.

Videotuotannot, valokuvat

Tekstiä lukee 20%, mutta 80% katsoo videon. Tilostot kertovat selkeästi ihmisten käyttäytymisestä. Vahvista yrityksesi näkyvyyttä ja markkinoinnin vaikuttavuutta videosisällöillä. 

Tuotamme laadukkaat videosisällöt. Määrittelemme tarpeidenne mukaan sopivat videosisällöt. Teemme kaikki vaiheet avaimet käteen-palvelulla. Voimme toteuttaa pienen budjetin kuvapankkikuvista koostetut somevideot aina kansainvälisiin videotuotantoihin saakka. Kumppaneina on palkittuja tekijöitä.

Valokuvaus

Nortasticin kautta saat laadukkaat valokuvat erilaisiin tarpeisiin. Voit saada kauttamme tarkkaan mietityt henkilökuvaukset, tuotekuvaukset ja toiminnalliset kuvat, jotka kertovat yrityksen tuotteista tai palveluista. Kuvissa on tärkeää että nekin kertovat tarinaa ja herättävät tunteita.

Kuvaviestintä on oleellinen osa yrityksen brändiä.

Nortastic tuottaa itse kuvauksia ja käyttää huippukuvaajia aina tarpeiden mukaan. Asiakkaan kanssa määritellään tyyli tarpeiden ja kohderyhmän mukaan.

Sosiaalisen median vuosikello 2000€ +alv

Sisältäen some-kanavan sisällön suunnittelun, tekstit ja kuvavalinnat (1 päivitys per viikko / yksi kanava). Voidaan toteuttaa Facebookiin, LinkedIniin tai Instagramiin.

  • Kanavan brändäys (pääkuva, tägit)
  • Päivitykset kohderyhmää ajatellen
  • Mittarointi
  • Päivitykset

Somevideot 300€ +alv

Valokuvista koostettu lyhyt video (noin 30sek-1min). Sis. kaksi yhdenmukaista, mutta kanavan kuvakokoa suosivaa versiota (Insta, Linkedin, Twitter  tai Facebook). 

Sisältö voidaan kostaa asiakkaan materiaalista (video tai kuvat), tai kuvapankkimateriaalista (video tai kuvat). Video voidaan koostaa henkilöistä, yrityksestä tai tuotteista. 

  • Grafiikat
  • Musiikki
  • Yhden tuotteen/henkilön esittely teksteineen

Tarvittaessa tekstitys videoon (jos videossa on puhetta) 50€ + alv.  Voice over 80€+alv.

Sosiaalinen media, henkilöbrändäys

Jokainen yrityksen tai organisaation työntekijä on osa yrityksen brändiä. Social selling on tapa tehdä kauppaa olemalla läsnä sosiaalisessa mediassa.

Koulutamme sosiaalisen median kokonaisuudet, henkilöbrändäämisen koulutukset ja yleisimmät työkalut, mittarit ja vinkki vitoset.

Teija Ruokamo on tehnyt pro gradu-tutkimuksen sosiaalisessa mediassa vaikuttamisesta ja kouluttanut ministereitä, pörssiyhtiöiden toimitusjohtajia ja organisaatioita asiantuntijaviestinnästä ja henkilöbrändäämisestä sosiaalisessa mediassa. Teija on Suomen asiantuntijaviestijöistä sadan menestyneimmän listalla

Kokonaisuudet suunnitellaan tarpeiden mukaan.