Esittelyt

Nortasticin huippuasiantuntijat käytettävissäsi. Tuotteistaminen, palvelumuotoilu, markkinointi, liikkeenjohdon strategiatyö – kaikki Nortasticilta.

Nortastic tarjoaa asiantuntemusta asiakkaan tarpeiden mukaan. Tiimistämme löytyy monipuolista osaamista. Nortastic vastaa tiimin työstä ja palvelukokonaisuuksista. Räätälöimme tiimin asiakkaan vaatimuksien mukaisesti. 

Tiimi

Vilma Henriksson

Vilma

MSc (Econ.), International Marketing. Markkinointisuunnittelija. Markkinoinnin ja sisällöntuotannon asiantuntija.Yritysviestinnän ja palvelumuotoilun asiantuntija. Vilman erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat muoti, design, vastuullisuus, matkailu ja kansainvälinen liiketoiminta sekä tapahtumat.

Eetu

M.B.A, tohtorikoulutettava. Tiedolla johtamisen asiantuntija. Projektipäällikkö. Markkinoinnin ja tuotteistamisen asiantuntija. Eetu on luonut useita innovatiivisia digitaalisia palveluratkaisuja.

Joakim

Tieto-ja viestintätekniikan insinööriopiskelija Joakim Pekkala hoitaa käytännön hommia. Sosiaalisen median tekniset ratkaisut hoituu käden käänteessä. Joakim on kova kalamies ja hänellä pm käytännön osaamista kalastusmatkailun osaamisesta.

Teija Ruokamo

Teija

B.A. (Communication and Media), FM informaatiotutkimus ja viestintätieteet, tiedeviestintä. Koulutus myös organisaatiojohtamisesta, kansainvälisestä kaupasta, kansainvälisestä markkinoinnista, visuaalisesta markkinoinnista ja digimarkkinoinnista. Erityisiä osaamisalueita ovat teollisuus sekä elintarvikeala. Teija on ELY:n hyväksytty palveluntarjoaja.

Maya

MA (Kiina) EMBA (Aalto yliopisto), liikkeenjohdon konsultoinnin ja kansainvälistymisen asiantuntija. Kansainväliset yhteydet. Mayan erityisosaamista on elintarvikealalta sekä autoteollisuudesta. Maya hallitsee toimittajaketjut sekä markkinatutkimukset. Erityisosaamista Kaakkois-Aasian ja Euroopan markkina-alueilta.

Haluatko mukaan tiimiin?

Oletko kansainvälistymisen, markkinoinnin, liiketoiminnan kehittämisen, hankesuunnittelun, tuotteistamisen, palvelumuotoilun tai elintarvikealan osaaja? Haemme osaajia verkostoomme. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää mahdollisuuksista.